Scroll to top

LikeRom

Finanțator

Interreg Danube Transnational Programme RARE

Pagina campaniei

Care este povestea campaniei?

Roma as a Human Resource este un program care urmărește îmbunătățirea cadrului de lucru a persoanelor de etnie romă pentru o mai bună valorificare a potențialului economic al acestora.

LikeRom este o comunitate ce influențează pozitiv societatea și aduce valoare în fiecare domeniu de activitate. Această inițiativă a Agenției Împreună este creată pentru a prezenta poveștile de succes a unor profesioniști încrezători și pentru a inspira prin exemple pozitive generațiile următoare.

Campania cuprinde 10 povești de success. Începe prin povestea pictorului Eugen Raportoru. Continuă cu Cerasela Bănică, expertă în drepturile omului, inspectorul în asistență socială Oana Marina Vulcan și Roxana Marin, profesoara de engleză la Liceul Coșbuc. Tot din comunitatea de profesioniști fac parte și consultantul de fonduri nerambursabile din Iași Lucian Corobuță și medicul oncolog Corina Stanciu. Sunt cuprinse și poveștile consilierului parlamentar Andra Mihaela Costache din Galați, a directorului executiv al ONG-ului Carusel, Marian Ursan și consilierului local pentru Sectorul 4, Samir Simion. Seria se încheie cu povestea lui Gilbert Costache, model și actor la New York și Los Angeles.

Obiective:

  • Construirea unei platforme online unde oamenii se pot înscrie sau pot recomanda alte persoane;
  • Lasarea campaniei cu cele 10 povești și videouri;
  • Construirea unei rețele de profesioniști.

Ce am realizat?

  • 10 povești de succes;
  • 10 videouri despre profesionști;
  • un spot online.
  • platformă online.

Cum te poti implica?


Dacă vrei să oferi inspirație celor din jur, te invităm în comunitate! Înscrie-te și recomandă!
www.likerom.ro

Parteneri

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.