header academie

Big Brother: Program de mentorat pentru tinerii romi

Proiect finanţat prin granturile SEE 2009-2014, în cadrul Fondului ONG în România

 

 Agenția Împreună lansează luna aceasta proiectul „Big Brother – Program de mentorat pentru tinerii romi” finanțat prin granturile SEE 2009-2014 în cadrul Fondului ONG în România, desfăşurat în regiunea Bucureşti-Ilfov, cu un buget total de 32,855.20 euro, pe o perioadă de 18 luni.

 Acest proiect a apărut ca răspuns la o nevoie din ce în ce mai profunde a tinerilor de îndrumare și sprijin în încercarea de a-și descoperi şi de a-şi pune în valoare potenţialul. Ne dorim să cunoaştem 20 de tineri studenţi romi, iar aceştia să devină mentori pentru 100 de tineri liceeni romi. Suntem convinşi că împreună îşi vor creşte atât performanţele educaţionale, dar mai ales stima de sine, căci un mentor nu este doar un profesor, el este un prieten, un ghid, un frate sau soră ce te poate îndruma în călătoria către împlinirea celor mai îndrăznețe visuri.

 Activităţile pe care le vom desfăşura alături de cei peste 100 de tineri, vor consta în întâlniri de mentorat, individuale şi de grup şi sesiuni de întrebări şi răspunsuri cu invitaţi romi de succes, gata să-şi împărtăşească experienţele cu tinerii. De asemenea, vom organiza pentru cei 20 de mentori 4 sesiuni de training, cu diferite teme: public speaking, leadership, învăţarea limbii engleze, educaţie non-formală, scriere academică.

 La conferința de lansare a proiectului, care va avea loc după selecția tinerilor, vor participa reprezentanți ai ambasadelor, instituțiilor publice și organizațiilor non-guvernamentale.

Pentru mai multe detalii în legătură cu proiectul, puteți adresa întrebări la adresele de email office@agentiaimpreuna.ro / fanel.petrescu@agentiaimpreuna.ro sau la numărul de telefon 021.210.05.30, persoană de contact Petrescu Fănel.

 

 

 

footer academie