gelu duminicaGELU DUMINICĂ – DIRECTOR EXECUTIV

Este absolvent al Facultăţii de Sociologie şi Asistenţă Socială Bucureşti (2002), a masteratului de Politici Sociale Europene a aceleiaşi facultăţi (2004) şi doctor în Sociologie. Activează în cadrul Agenţiei Împreună din anul 2000 şi este membru al Societăţii Sociologilor din România, precum şi al Colegiului Director al Revistei de Asistenţă Socială.

 

 

 

Iulia MardareIULIANA MIHAELA MARDARE – COORDONATOR ADMINISTRATIV FINANCIAR

Este atestată în contabilitate din anul 1999 şi absolventă a Academiei de Studii Economice din Bucureşti, precum şi a Facultăţii de Sociologie şi Asistenţă Socială. Din anul 2000 activează în cadrul Agenţiei Împreună şi a asigurat managementul administrativ financiar pe proiecte cu finanţare FSE, PHARE, Guvernul României, Banca Mondială, UN, UNICEFetc., precum şi coordonarea anumitor proiecte. 

 

 

 

 

Andrei ConstantinANDREI CONSTANTIN

Absolvent al Facultăţii de Sociologie şi Asistenţă Socială, specializarea Asistenţă Socială şi al Masteratului în Politici Sociale Europene, Universitatea din Bucureşti. Este membru al echipei Agenţiei Împreună din anul 2002. În prezent este Coordonator Dezvoltare Comunitară în proiectul „zefiR. Împreună pentru Împuternicire” şi coordonator al proiectului “Îmbunătăţirea competenţelor personalului propriu SPO din Regiunile Sud-Muntenia,  Nord-Est şi Sud-Est IC SPO”.

 

 

 


 

Catalina OlteanuCATALINA OLTEANU

Este absolventă a Facultății de Limbi și Literaturi Străine, secția Rromani – Spaniolă și a Masteratului de Traduceri a Textului Literar Contemporan.  Din anul 2009 face parte din echipa noastră, mai întâi ca asistent de proiect  în cadrul proiectelor de gen,  iar în prezent este coordonatoarea programelor destinate tinerilor.

 

 

 


 

Delia StanDELIA STAN

Este absolventă a Facultăţii de Ştiinţe Politice, SNSPA şi a Masteratului Relaţii Internaţionale şi Integrare Europeană din cadrul Departamentul de Relaţii Internaţionale şi Integrare Europeană (DRIIE), SNSPA. Din anul 2010 face parte din echipa Agenţiei Împreună, în prezent coordonând proiectele „Academia de Implicare a Tinerilor” şi „Ce vrei să te faci când vei fi mare?”.

 


 

Irinel StefanIRINEL STEFAN

Absolvent al Facultăţii de Sociologie şi Asistenţă Socială, Universitatea din Bucureşti (2005), al masteratului de Politici Sociale Europene din cadrul aceleaşi facultăţi (2007). A activat ca manager de proiecte sau consultant pentru mai multe ONG-uri şi firme. A fost prezent în cadrul Agenţiei din anul 2002 până în anul 2008. Din luna mai 2014 a revenit în rolul de coordonator al proiectului „zefiR. Împreună pentru puterea de acțiune” şi consultant în alte proiecte ale organizaţiei.  

 

 

 


Fanel PetrescuFĂNEL PETRESCU

Absolvent al Facultății de Științe Politice din cadrul Universității București şi masterand al programului de Master Managementul Resurselor Umane din cadrul Facultăţii de Sociologie şi Asistenţă Socială, Universitatea Bucureşti. Este parte a echipei Agenției „Împreună” din anul 2012. În prezent este implicat în cadrul a mai multor proiecte, precum „Academia de Implicare a Tinerilor” (Asistent proiect) și  ”Big Brother – Program de mentorat pentru tinerii romi” (coordonator).

 

 


 

Ana-Maria DuminicaANA-MARIA DUMINICĂ

Absolventă a Facultăţii de Sociologie şi Asistenţă Socială, cu specializarea Sociologie, Universitatea din Bucureşti şi masterandă a programul de Master of Research in Sociology din cadrul aceleiaşi universităţi. Din iunie 2013, face parte din echipa Agenţiei Împreună, iar în prezent este implicată în proiecte precum “zefiR – Împreună pentru puterea de acțiune” şi „Academia de Implicare a Tinerilor”. 

 

 

 

 


 

Alexandra HosszuALEXANDRA HOSSZU

A absolvit Facultatea de Științe Politice, specializarea Științe Politice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative, iar, în prezent, este studentă la Masteratul de Teorie și Analiză Politică în cadrul aceleiași universități.  Din martie 2014, face parte din echipa proiectului “zefiR – Împreună pentru puterea de acțiune”, având funcția de expert monitorizare și evaluare. De asemenea, este asistentă de proiect în cadrul proiectului „Servicii integrate educaţionale pentru comunităţile de romi”. 

 

 

 


Bogdan OlteanuBOGDAN OLTEANU

Student în cadrul Facultăţii de Sociologie şi Asistenţă Socială, specializarea Asistenţă Socială, Universitatea din Bucureşti. S-a alăturat echipei Agenţiei Împreună din anul 2012, fiind  asistent de proiect în cadrul proiectului „Ce vrei să te faci când vei fi mare?” în parteneriat cu UNICEF România. În prezent este secretar administrativ.