La mulți ani tuturor!

„A visa înseamnă a crea. O dorință este o chemare. Să construiești o himeră înseamnă să provoci realitatea” (Victor Hugo).

Cam asta ne-am propus să facem de 14 ani și promitem că vom continua a o face și în anii ce vin. Să provocăm, să creăm dorința de a te bate cu propriile tale limite, să construim o altă realitate pentru copiii noștri.

Mulțumim celor care au grijă ca activitatea noastră să fie orientată către nevoile reale ale oamenilor și care ne aduc aminte că principiile nu sunt doar niște chestii pe care le respectăm doar atunci când ne convine! Mulțumim celor care ne arată că fariseismul și fățarnicia sunt încă prezente în viața publică actuală. Suntem îndatorați celor care ne împing să ne depășim limitele oferindu-ne propriul exemplu de luptă și sacrificiu, exemplu pe care îl arătăm și altora! Mulțumim prietenilor și criticilor. Mulțumim celor care ne-au fost alături, celor ce încă ne sunt precum și celor care ni se vor alătura. Mulțumim vouă, celor care citiți aceste rânduri, pentru că vă pasă!

Anul care vine să fie cel puțin la fel ca acesta. Să fim sănătoși și să continuăm a face ceea ce am început să facem ÎMPREUNĂ!

La mulți ani tuturor!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*