Final de an

Suntem la finele inca unui an. A fost un an plin, cu multe reusite si multe chestiuni care puteau facute mult mai bine decat le-am facut!
E greu ca in cateva cuvinte sa condendezi activitatea depusa in 2010 si e nevoie de timp sa vedem daca ceea ce am realizat ca si actiuni produce cu adevarat schimbarea pe care am prevazut-o atunci cand am depus toate eforturile in a le intreprinde.
Ceea ce vreau sa fac, acum la final de an, in calitatea mea de director executiv, este sa multumesc colegilor mei din Agentie pentru ca sunt aerul pe care Fundatia noastra il respira, ca de multe petrec mai mult timp aici decat cu propriile lor familii, pentru ca fac ceea ce fac cu credinta in ceea ce statutul Fundatiei noastre promoveaza, ca strang din dinti cand nu ne ies lucrurile asa cum ne-am dorit dar mai ales pentru ca suntem IMPREUNA!
Nu e usor sa facem ceea ce facem, insa nici atat de greu pe cat vor unii sa lase de inteles. Totul e mult mai usor atunci cand faci ceea ce faci folosind, in aceasi masura, si ratiunea si sentimentele.
Tuturor colegilor mei (Iuliana, Carmen, Andrei, Ana, Cosmin, Catalina, Andreea, Delia, Viorela, Smaranda, Theo, Simona, Roxana, Alice, Mihai, Monica, Ana-Maria) le doresc sa nu se schimbe, sa continue sa faca ceea ce fac, si poate vom nu va trece mult timp pana ne vom putea privi copiii in ochi si sa spunem mandri “si eu contribuit la o lume in care diferentele etnice nu mai conteaza)!
La multi ani Agentia Impreuna!
La multi ani tuturor!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*