Un Moş al tuturor

In perioada 1 – 14 decembrie, Agentia de Dezvoltare Comunitara „Impreuna” desfasoara campania de strangere de fonduri sub denumirea ‘’Un Mos al tuturor ’’, campanie ce isi propune sa ofere o raza de bucurie in preajma Sfintelor Sarbatori de iarna, copiilor din satul Piteasca.

Numarul beneficiarilor se doreste a fi in jurul a 200 de copii cu varste cuprinse intre 5 si 14 ani, acestia provin din familii rrome sarace, care nu au un loc de munca stabil si care, desi vor sa le ofere copiilor lor tot ceea ce au mai bun, de foarte multe ori nu au nimic de oferit. Sunt copii care apreciaza fiecare om, fiecare zambet daruit. Am fost acolo, i-am cunoscut si ne-au impresionat. De aceea, Agentia de Dezvoltare Comunitara „Impreuna” s-a gandit sa le ofere acestora un strop din magia sarbatorilor de iarna prin organizarea unei serbari pe 17 decembrie, in care copii se vor intalni cu Mos Craciun.

Studenti din Bucuresti, vor participa, in calitate de voluntari la aceasta serbare, prin sustinerea unui program de colinde.

Consideram ca este de datoria noastra ca si in anul 2010, denumit de catre Comisia Europeana – Anul European pentru combaterea saraciei si exclusiuni sociale, sa ne mobilizam si sa aducem o bucurie cat mai multor persoane aflate in dificultate, cu un accent deosebit acordat copiilor.

Sprijinul dumneavoastra este foarte important in indeplinirea scopului acestei campanii si speram ca va veti alatura initiativei noastre.

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la nr.de telefon: 021/210 05 39 sau la adresa de mail office@agentiaimpreuna.ro.

Sarbatori fericite alaturi de cei dragi!

un mos al tuturor


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*