Hrana pentru suflet

Glumind impreuna cu cativa dintre colegii nostri spuneam ca daca cineva dorea sa distruga miscarea Romilor din Romania, era momentul de a face ceva, aseara, la evenimentul organizat de catre colegii nostri de la Asociatia Culturala “Amfiteatrom” in incinta teatrului Masca.
afis teatru
O trupa fantastica (Mahala Rai Banda) si o mana de actori romi, plini de suflet si energie, au reusit sa face ceea ce pentru multi pare foarte greu de realizat: lideri politici si religiosi, activisti, ONG-isti romi sa stea impreuna pentru 3 ore si jumatate intr-o atmosfera destinsa si relaxata si sa se “hraneasca” cu energia pe care acestia au degajat-o. Mai mult decat atat trupa de actori in frunte cu nea Rudy Moca si Sorin Sandu ne-au facut sa visam frumos, sa ne-mbatam de fericire sis a tremuram la gandul ca poate, nu peste mult timp, va exista si un Teatru al Romilor din Romania.
Noi, cei care am sustinut aceasta actiune din punct de vedere financiar nu meritam laude si nici nu meritam sa fim in atentia publicului. Toate aceste trebuie sa fie indreptate catre Sorin Sandu si echipa lui!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*