Destul e destul!

Astazi, comisara Reading a avut una dintre cele mai dure pozitii asupra a ceea ce dumneaei a numit “rusinea” pe care Franta o produce Europei prin incalcarea tratatelor europene privind dreptul la libera circulatie.
In cele aproximativ 9 minute ale declaratiei sale de presa, dna Reading s-a exprimat foarte clar, fara a utiliza limbajul diplomatic utilizat atat de des la nivel European, impotriva masurilor pe care Franta le pune in practica (repatrierile voluntare ale Romilor) lucru pe care il gaseste “de neacceptat in Europa”. Deasemenea Reading a anuntat dorinta sa ca Uniunea Europeana sa lanseze in “maxim 2 saptamani” procedura de incalcare a tratatelor europene impotriva Frantei.
Pata de rusine pentru Franta a fost accentuate de cateva cuvinte si un gest foarte rar intalnit din partea unui Comisar: ”Destul e destul!” a zis Reading lovind cu pumnul in masa.
Declaratia dnei Reading poate fi vizionata urmarind urmatorul link: http://www.hotnews.ro/stiri-esential-7788264-video-comisia-europeana-vrea-lanseze-procedura-incalcare-tratatelor-impotriva-frantei-pentru-modul-care-tratat-chestiunea-tiganilor-rusine-modul-care-cei-doi-ministri-francezi-mintit-comisia-spune-red.htm


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*