Cristi Preda

In ultimele zile, ca urmare a ultimei postari in care am atras atentia dlui Cristian Preda asupra unei formulari cel putin nefericite preluata de catre Liberation, multi dintre cei care stiu relatia de amicitie intre subsemnatul si C.Preda m-au sunat spunandu-mi ca nu este corect ca eu sa il „taxez” in public.
Tocmai pentru faptul ca il stiu pe Cristi Preda de ceva vreme (inca de cand nu era angrenat politic in vreun fel) si stiu si valorile pe care le foloseste in ghidajul zilnic al vietii, cred ca era datoria mea de prieten sa ii atrag atentia asupra unei gafe pe care a comis-o. Ca si prieten i-am spus ca atunci cand zice ca „romii nu trebuie amalgamati cu romanii” nu tine cont de valorile pe care si le asuma si ca ma considera si pe mine ca fiind „altceva” in relatia mea de cetatean roman cu statul.
Sunt sigur ca Preda Cristian a inteles apelul meu si sunt convins ca nu va trece multa vreme pana cand nu va clarifica ce a vrut sa spuna/posibila eroare a autorului in realizarea articolului.
Gelu Duminica


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*