Burse doctorale

Universitatea de Medicina si Farmacie “Gr. T. Popa” Iasi, in parteneriat cu Universitatea de Medicina si Farmacie “Iuliu Hatieganu” Cluj-Napoca si Universitatea “Al. I. Cuza” Iasi, implementeaza proiectul “Studii postdoctorale in domeniul eticii politicilor de sanatate”. Proiectul va sustine 40 de detinatori ai titlului doctoral in domeniile medicina, economie, filosofie, sociologie, psihologie, asistenta sociala, drept si teologie. Bursierii vor fi sprijiniti in activitatea de cercetare la nivel avansat prin formarea de echipe multidisciplinare care vor fi implicate in elaborarea si analiza politicilor de sanatate. Valoarea bursei acordate este echivalentul sumei de 1000 euro/luna (4100 lei/luna).

Dosarele pot fi depuse pana la data de 31 iulie 2010 (data limita a postei), ora 12,00, selectia urmand a fi finalizata pana la data de 31 august 2010.

Detalii despre criteriile detaliate de selectie si actele necesare pentru inscriere se gasesc pe site-ul UMF Iasi (www.umfiasi.ro) la adresa: http://www.umfiasi.ro/umf/ie2/navigation.jsp?node=3351


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*