Noua componenta a Consiliului Director

Fundația Agenția de Dezvoltare Comunitară Împreună anunță noua componență a Consiliului Director, numită prin decizia Membrilor Fondatori încă din luna aprilie 2013 și validata de Judecătoria București sector 2 în luna iunie a.c:

Romanița Iordache – activistă de drepturile omului remarcabilă, consultantă pentru cele mai importante instituții cu atribuții în domeniu la nivel european, cea alături de care am reușit să convingem Academia Română să schimbe definiția termenului de țigan din DEX.
Smaranda Witec – asistentă socială remarcabilă, cadru didactic universitar, membră în aparatul de conducere a Colegiului Național al Asistenților Sociali din România.
Crina Morteanu – Militează pentru dezvoltarea modului în care problematica femeii rome este susținută având la baza primii pași facuți în mișcarea asociativă romă în Agenție acum aproape 9 ani. În acest moment sprijină proiectele ONG-urilor din poziția pe care o ocupa la Erste Foundation.

Mulțumim, și pe aceasta cale, membrilor Consiliului Director care și-au încheiat mandatul (Marian Preda, Florin Bănățeanu și Iulian Stoian) sperând că munca lor alături de noi trece doar într-o altă etapă.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*