LA MULȚI ANI ȘI SĂRBĂTORI FERICITE!

Moș Crăciun, ajutat de Agenția Împreună, a ajuns astăzi, 20 decembrie, la copiii de la școlile generale din I.L.Caragiale și Fântânele, județul Dâmbovița. 160 de copii au primit cu mare bucurie cadourile Moșului, după ce au spus poezii, au cântat și au dansat. La școala din I.L.Caragiale au fost prezenți 70 de copii din clasele pregătitoare și I-IV împreună cu părinții lor pentru a-l întâmpina pe Moș Crăciun. Sosirea lui Moș Crăciun a produs încântare și uimire, în special pentru copiii din clasa pregătitoare. Profesorii i-au ajutat pe copii să se pregătească pentru întâmpinarea Moșului și i-au învățat poezii și colinde. În Fântânele, Moș Crăciun a întâlnit 90 de copii din clasele pregătitoare și I-VI, care l-au așteptat alături de părinții și profesorii lor. După o mică serbare cu poezie și cântec, fiecare copil a primit un dar. Campania ’Un Moș al tuturor’ este desfășurată în fiecare an, în perioada Crăciunului, de Agenția de Dezvoltare Comunitară ’Împreună’, alături de alte instituții partenere.

Acum două zile am încercat să reamintim oamenilor că spiritul Crăciunului înseamnă mult mai mult decât a cumpăra un cadou …sărbătoarea Crăciunului înseamnă glorificarea sentimentului de iubire a celui de lângă tine, indiferent cine este acesta. În acest context, 70 de tineri – atât de diverși prin ceea ce ei sunt din punct de vedere al genului, etniei, religiei, mediului de rezidentă, al orientării sexuale etc – au colidat ÎMPREUNĂ aducând vestea că “pruncul e mic, mare-i menirea”….
Mos Craciun nu discrimineaza

Este felul nostru de a spune tuturor celor care ne-au ajutat, înteles, criticat și sprijinit în acest an LA MULȚI ANI ȘI SĂRBĂTORI FERICITE!

Ne vedem în 2013!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*