Microbistii si motiunea de cenzura!

Cand am ajuns acasa, aseara tarziu, am auzit – la intrarea in bloc – ceva injuraturi din apartamentul in care sta administratorul imobilului in care locuiesc. Sincer am crezut ca este un supporter al Coreei de Nord si era suparat ca Brazilia tocmai marcase primul gol….
Vazand ca am intrat in bloc, dl. Administrator (un om la 70 si ceva de ani) iese si ma intreaba: “Ati vazut ca a cazut motiunea? Mama lor…….”(din respect nu citez ad integrum ce a spus omu’). Ii raspund calm “Nu stiati???” Omu’ zice: “Nu, numai ce am deschis televizorul .Toata ziua am fost ocupat cu renovarea blocului”. Am zambit si ii zic “credeam ca va uitati la meci” la care el raspunde nonsalant “ce dracu, ca guvernul asta e mai rau decat Mutu: e prins drogat, e amendat cu mai mult decat valoreaza si tot el zice ca e mare fotbalist!”.
Cam asa s-a intamplat si ieri: majoritatea parlamentara (din cea prezenta) zice ca Guvernul este “drogat”, Guvernul zice ca “e cel bun guvern din cate au fost”….ce e nasol e faptul ca “amenda” o sa o platim fiecare dintre noi.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*