A doua întâlnire a reţelei si cel de-al doilea curs de formare în domeniul scrierii de proiecte. 25 februarie – 1 martie 2015

 O altă componentă importantă în procesul de capacitare a organizaţiilor mici şi mijlocii este scrierea de proiecte. În perioda 25 februarie – 1 martie 2015, la Bucureşti a avut loc ce-a de-a doua întâlnire a reţelei şi cursul de capacitare in domeniul scrierii şi implementării de proiecte.

Scopul celei de-a doua întâlniri a Reţelei a fost stabilierea obiectivelor Campaniei de advocacy, care va urma să se deruleze, şi anume:

  • Crearea de parteneriate între organizaţii nonguvernamentale şi autorităţi publice locale
  • Creşterea capacităţii organizaţiilor membre de a dezvolta acţiuni de advocacy
  • Consolidarea Reţelei.

Fiecare organizaţie în urma acestei întâlniri va identifica principalele probleme locale care vor face obiectul viitoare acţiuni de advocacy la nivel national.

În timpul cursurilor au fost prezentate surse de informare, website-urile relevante precum şi diverse tipuri de formulare de cereri de finanţare. Ca de fiecare dată, participanţii au manifestat interes, faţă de temele abordate şi s-au implicat în realizarea temelor practice. informaţii în domeniul scrierii de proiecte.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Arhiva