Curs 1 – 22 23 Noiembrie 2014, Sinaia: Lobby şi Advocacy

In perioada 22 – 23 noiembrie 2016 S-a desfăşurat primul curs de capacitare în cadrul proiectului. La acest curs au participat 22 persoane, reprezentanți ai celor 12 organizații recent selectate pentru a face parte din Rețeaua de Incluziune a Romilor Risorom. În plus, la curs au fost prezenţi și reprezentanții Agenției Împreună ai Centrului de Resurse pentru Participare Publică și ai Policy Center for Roma and Minorities.

Obiectivele cursului au fost ca participanții să dobândească o întelegere corectă a conceptului de lobby şi advocacy dar mai alesc cum ar putea folosi instrumente de advocacy atât în activităţile comune ale rețelei, cât și în comunitățile din care aceştia provin şi să planifice propriile acțiuni locale de advocacy.

Participanții au fost foarte receptivi la subiectele abordate și deschiși să învețe lucruri noi. Receptivitatea participanților a condus la o dinamică bună a grupului. Majoritatea participanților şi-au exprimat opiniile pe parcursul trainingului. Chiar și cei mai timizi și nesiguri, au avut ocazia de a se exprima în grupurile mici care au fost formate pe parcursul trainingului.

Asteptam cu nerabdare urmatorul curs!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Arhiva