„Reprezentare și reprezentativitate în comunitățile de romi din România”

București, 28 martie, 2016

INVITAȚIE

Agenția de Dezvoltare Comunitară Împreună – membră a Federației Democratice a Romilor, în parteneriat cu Departamentul pentru Relații Interetnice – Guvernul României, organizează in data de 6 și 7 aprilie, 2016 conferința națională sub titlul:

„Reprezentare și reprezentativitate în comunitățile de romi din România”

Această conferința dorește să ofere o platformă de dezbatere între diferiți actori parte a societății civile rome din România, cu scopul de identifica, și eventual, de a construi o platformă reprezentativa a romilor, de genul Convenția Cadru a Romilor din Romania.

Astfel, conferinţa își propune să mobilizeze, sub o umbrelă comună, atât diferite abordări ale problematici romilor, cât și ideile de acțiune ale tuturor actorilor civici și politici din sfera publică romanescă.

Înscriere: Participarea este condiţionată de completarea formularului de înscriere și trimiterea acestuia până la data de 3 aprilie 2016, ora 24:00 Puteţi accesa formularul dând click aici. După completarea tuturor întrebărilor, apăsaţi butonul „Submit”/”Remitere” pentru a trimite formularul.

Costurile de participare, respectiv cazare și masă vor fi acoperite de organizatori. Transportul participanților va fi acoperit parțial sau integral de organizatori. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să ne scrieți la adresa de email office@agentiaimpreuna.ro sau la numărul de telefon 021.210.05.39, persoană de contact Ana-Maria Băcan.

Cu considerație,

Gelu Duminică

Director executiv

___________________________________________________________________________

Această conferință este parte a Săptămânii Romilor Invizibili. Săptămâna Romilor Invizibili reprezintă o serie de evenimente organizate de Fundația Agenţia de Dezvoltare Comunitară „Împreună” încă din anul 2012, cu scopul de a se arăta că ideile și imaginea populației majoritare asupra minorității rome se bazează pe o serie de prejudecăți și stereotipuri originare dintr-o cunoaștere precară a culturii, a provocărilor sociale, dar și a valorilor minorității rome. Astfel, prin prima evenimentelor, s-a încercat aducerea în fața publicului larg normalitatea vieții de zi cu zi a romilor fără ca aceste persoane să fie considerate cazuri excepționale.

 

___________________________________________________________________________

 

Detalii suplimentare:

*Agenda evenimentului va fi transmisă până la data de 05 aprilie 2016.

*În ceea ce privește decontarea transportului, există următoarele reguli:

1. Dacă călătoriți cu microbuz/tren, biletul se va deconta integral. Vă rugăm să vă asigurați că pe biletul de microbuz veți avea stampila firmei de transport. Biletul de întors se va deconta după transmiterea acestuia în original, prin poștă la adresa str. Mihai Eminescu, nr.124, sc. C, ap.14, Fundația Agenția de Dezvoltare Comunitară “Împreună”.

2. Organizatorii vor asigura cazarea si masa. Cazarea participanților în perioada 6-8 aprilie 2016, se va face în limita locurilor disponibile, luând în considerare distanța parcursă.

In cazuri bine justificate putem asigura si transportul participanților în următoarele condiții:

A: TREN – clasa a-II-a, microbuz, autobuz –  100%

B. AUTOTURISM: bonul de combustibil va fi decontat după cum urmează:
a) 30% – dacă călătoriţi singur/ă
b) 50% – dacă călătoriţi alături de 1 alt participant/ă
c) 70% – dacă călătoriţi alături de 2 alţi participanţi
d) 100% – dacă călătoriţi alături de 3-4 alţi participanţi.

Pentru oricare dintre variantele menționate la punctul B. decontarea transportului se va face în limita a 7.5 litri/100 km, conform legislației în vigoare. Distanțele se vor calcula utilizând site-ul www.distanta.ro.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să ne scrieți la adresa de email office@agentiaimpreuna.ro, sau la numărul de telefon 021.210.05.39, persoană de contact Ana-Maria Băcan. Top of Form

 

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*