„Imputernicirea femeilor rome pe piata muncii” in mass-media

ilustratie

Priveste-ma asa cum sunt!

Agentia de Dezvoltare Comunitara „Impreuna” a organizat conferinta de lansare a proiectului „Imputernicirea femeilor rome pe piata muncii”, miercuri, 8 decembrie 2010, eveniment la care au fost invitati reprezentanti ai institutiilor relevante in domeniul dezvoltarii comunitare, ai sindicatelor, ONG-urilor, partenerilor precum si reprezentanti ai presei scrise, radio si tv. Lansarea si-a propus sa atraga atentia publicului larg cu privire la problematica integrarii grupurilor vulnerabile pe piata muncii, cat si asupra faptului ca resursele pentru incluziunea sociala sunt limitate in cazul minoritatii rome. Mesajul transmis participantilor la evenimentul de lansare a generat aparitia unor articole in presa centrala si locala ce au ca scop constientizarea publicului larg cu privire la dificultatile intampinate de persoanele de etnie roma in a se integra pe piata muncii.


Sursa: Prima TV

Agenţiile de presa Mediafax, AGERPRES si NewsIn au promovat campania „Imputernicirea femeilor rome pe piata muncii” si au prezentat situatia  fondurilor europene alocate si accesate in cadrul POSDRU 2007 – 2013 „Investeste in oameni!” prin proiectele ce vizeaza comunitatea roma.

Citeste articolele respective aici:

Agenţia ‘Împreună’ lansează un proiect pentru împuternicirea femeilor rome pe piaţa munciiAGERPRES

‘Priveşte-mă aşa cum sunt!’, sloganul proiectului dedicat femeilor rome pe piaţa munciiAGERPRES

Femeile de etnie roma, ajutate sa se integreze pe piata muncii, in cadrul unui proiect europeanMediafax

Proiectele din fonduri UE, prin POSDRU, adresate romilor în 2009 şi 2010 se ridică la 78 mil. euroNewsIn

Informatiile legate de accesarea fondurilor europene au fost preluate si de publicatii online financiare si de bussines:

www.bloombiz.ro

www.efin.ro

www.bursa.ro

De asemenea, proiectul „Imputernicirea femeilor rome pe piata muncii” a fost promovat in presa locala constanteana www.telegrafonline.ro

Impreuna putem indeplini misiunea acestui proiect, pentru o dezvoltare sanatoasa a comunitatii in care traim. Puteti sustine cauza integrarii femeilor rome pe piata muncii prin donatii sau prin voluntariat, accesand pagina de donatii si voluntariat a siteului Agentiei Impreuna.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*