Îmbunătățirea adaptabilității, flexibilității și competitivității personalului din sectorul sănătății

Federația Sanitas din România, în parteneriat cu Ministerul Sănătății și Asociația Centrul Român de Iniţiative derulează proiectul „Îmbunătățirea adaptabilității, flexibilității și competitivității personalului din sectorul sănătății „-Contract nr. POSDRU /81 /3.2 /S /53540.

Proiectul urmărește creșterea adaptabilității, flexibilității și competitivității personalului din sectorul sănătății prin participarea la cursuri de formare profesională specifică, facilitându-se, astfel, dezvoltarea competențelor angajaților din sectorul sanitar, în scopul creșterii calității și productivității muncii, în concordanță cu aspirațiile profesionale, conducând astfel la creșterea calității serviciilor furnizate în sectorul sanitar.

Proiectul este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 “Investeşte în oameni!”.

Înscrierea și participarea la cursurile de formare profesională specifice în cadrul programului de Educație Medicală Continuă pentru asistenți medicali la nivel național sunt gratuite – persoană de contact: Mihaela Toderas (Expert informare și promovare Asociația „Centrul Român de Inițiative”) Telefon: 021/313.87.75 sau 021/315.83.24; E-mail: office@federatiasanitas.ro.

 

Pentru mai multe informații, accesați adresele www.federatiasanitas.ro, www.ascri.ro și www.fseromania.ro.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*