Anunţ 25 februarie 2015

Reţeaua de Incluziune Socială A Romilor – Capacitare şi Advocacy

Hotel Andy, Bucureşti, 24 februarie –  1 martie 2015

În perioada 24 februarie -1 martie 2015,  reprezentanţii Reţelei de Incluziune Socială A Romilor – Capacitare şi Advocacy vor continuă activităţile strategice propuse la prima lor întâlnire.

Pentru o asigura o contribuţie eficientă, în perioada 25 – 26 februarie 2015, cei 24 de reprezentanţi ai Reţelei de Incluziune Socială a Romilor vor beneficia de un curs intensiv de scriere proiecte, susţinut de către Policy Center for Roma Minorities.

Dintre cei 24 de reprezentanţi, 12 vor participa la a doua întâlnire a Reţelei, din data de 27 februarie 2015, continuând astfel dezvoltarea Strategiei de Advocacy.

Toţi reprezentanţi se vor reîntâlni între 28 februarie şi 1 martie pentru a participa la un curs de implementare de proiecte, oferit de către Agenţia Împreună, ceea ce va conduce la stabilirea unor linii clare de acţiune.

Evenimentele sunt organizate de Agenţia de Dezvoltare Comunitară „Împreună” alături de partenerii săi, Policy Center for Roma Minorities şi Centrul de Resurse pentru Participare Publică.

Pentru mai multe detalii despre proiect puteți adresa întrebări la adresele de email office@agentiaimpreuna.ro / cerasela.banica@agentiaimpreuna.ro sau la numărul de telefon 021.210.05.30, persoană de contact Cerasela Bănică.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*