Tabăra pentru studenți: Împreună la Universitate. Tânăr Rom în România

Captură

“Pentru a-ţi realiza visele, trebuie mai întâi să te trezeşti!”  Proverb arab

 

Tabăra pentru studenți: Împreună la Universitate. Tânăr Rom în România [1]

 

De ce eşti tu rom? Ce înseamnă, într-o Europă globală, apartenenţa la minoritatea romilor? De ce îţi spune  toată lumea că tu eşti “altfel” şi că este datoria ta să “fii model”? Ce înseamnă să fii “invizibil” pentru societate, chiar şi pentru ai tăi? Ce fac cei care reprezintă interesele minorităţii romilor pentru cei “săraci”? Ce fac ONG-urile rome pentru cei din comunităţi? Cum putem dezvolta un grup care să “schimbe lumea”?

Ai mai multe întrebări decât răspunsuri?

Vino alături de noi şi spune-ne ceea ce gândeşti şi simţi. Vrem să dezbatem alături de tine teme care te interesează! Vrem să ne trezim ÎMPREUNĂ pentru a ne urma visul…

Începe prin a ne trimite un eseu de 500 de cuvinte cu titlul “Tânăr rom în România. Ce-mi doresc pentru  viitorul meu” şi CV-ul tău până la data de 7 noiembrie, ora 17:00.

Convinge-ne să te sunăm şi să te invităm în tabăra de la Sinaia, în perioada 19-23 noiembrie 2014. Menţionăm faptul că toate costurile sunt acoperite. 

 

Alături de noi vor veni să discute cu tine personalităţi din mediul ONG-istic, academic, politic şi diplomatic în încercarea de a răspunde la marea întrebare  «Ce putem face ÎMPREUNĂ ? »

 

Pentru mai multe detalii contactaţi-ne la adresa de e-mail: catalina.olteanu@agentiaimpreuna.ro  sau la numărul de telefon 021. 210.05.39. 

 

[1] Proiect organizat de Agenţia de Dezvoltare Comunitară “Împreună” în parteneriat cu Departamentul pentru Relaţii Interetnice (DRI).

 

                                                  

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*