Agentia Impreuna are blog!

Dupa 11 ani de activitate in care am comunicat mai ales prin ceea ce facem zi de zi in cadrul comunitatilor de romi din Romania in care lucram alaturi de cei care ne sunt alaturi, incepand de astazi lansam – in mod oficial – blogul Agentiei Impreuna! Folosind acest suport ne vom face cunoscute opiniile, pozitiile si mai ales activitatile noastre catre toti cei care sunt interesati. Ne dorim ca acest blog sa devine un spatiu de dezbatere, nu numai pe chestiuni care tin de „problematica minoritatii romilor” ci si asupra unor teme de interes pentru societatea romaneasca per ansamblu, nu de alta insa „Impreuna” inseamna, printre altele, actiunea pentru „binele comun”.
In spiritul a ceea ce Agentia Impreuna propavaduieste inca de la infiintare, rugam pe toti cei care vor citi si mai ales vor comenta ceea ce va fi publicat pe acest blog sa tina cont de regula bunului simt, sa foloseasca tehnica argumentului si a contra-argumentului si nu atacul la persoana si sa contribuie la dezbaterile care vor avea loc, intr-un mod cat se poate de constructiv.
Blogul Agentiei Impreuna este deschis si altor colegi de-ai nostri din societatea civila. Oricine poate posta un material spre dezbatere atata timp cat cele enuntate respecta regulile mai sus mentionate si principiile Fundatiei noastre.
Nu in ultimul rand speram ca acest nou instrument de comunicare sa provoace reflectii, intra si intercomunitare, care sa conduca catre gasirea unor solutii la multitudinea de probleme existente in comunitatile de romi din Romania.
Ne vedem pe blog!
Gelu Duminica


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*