Arhive lunare: februarie 2016

ANUNȚ DE SELECȚIE MENTORI LOCALI PENTRU FEMEI

 Fundația Agenția de Dezvoltare Comunitară Împreună anunță organizarea selecției pentru ocuparea posturilor de mentori locali pentru femei în cadrul proiectului zefiR. Împreună pentru puterea de acțiune[1].

Principalul obiectiv al programului de mentorat este acela de a asigura o participare activă a femeilor în viața comunității de romi. Programul își propune să desfășoare activități de mentorat pentru femei rome acordându-le acestora un sprijin semnificativ pentru dezvoltarea personală și familială, precum și pentru a putea contribui la dezvoltarea comunității locale.

Sarcinile mentorilor vor fi următoarele:

Participare la elaborarea planificării programului de mentorat pentru

Postat în Stiri

ANUNȚ DE SELECȚIE MENTORI LOCALI PENTRU TINERI

Fundația Agenția de Dezvoltare Comunitară „Împreună” anunță organizarea selecției pentru ocuparea posturilor de mentori locali pentru tineri în cadrul proiectului zefiR. Împreună pentru puterea de acțiune[1].

Principalul obiectiv al programului de mentorat pentru tineri este acela de a asigura o participare activă a tinerilor la viața comunității de romi. Programul își propune să desfășoare activități de mentorat pentru tineri romi acordându-le acestora un sprijin semnificativ pentru dezvoltarea personală și pentru a putea contribui la dezvoltarea comunității locale.

Sarcinile mentorilor vor fi următoarele:

Participare la elaborarea planificării programului de mentorat pentru tineri;

Postat în Stiri