Arhive lunare: decembrie 2015

Raport a III-a întâlnire a Reţelei RISOROM, 22 Noiembrie 2015

RAPORTUL int 3 retea

Postat în Fără categorie

Raport Conferința Națională – Fondurile Europene şi Comunităţile de Romi, 23 Noiembrie 2015

Raport conferinta finala

Postat în Fără categorie

Update Prelungire perioada de primire a aplicaţiilor pentru „Programul de pregătire complexă pentru împuternicirea reprezentării romilor la nivel local”

Aplicaţiile pentru „Programul de pregătire complexă pentru împuternicirea reprezentării romilor la nivel local” se vor putea trimite până pe data de 11 ianuarie 2016, ora 24.00.

Ce ne dorim:

Să sprijinim reprezentarea intereselor locale la nivelul comunităților de romi.

Cum?

Programul este construit în 3 etape:

Instruire – 20 de romi (tinerii sunt încurajaţi să aplice) care doresc să candideze în alegerile locale din 2016 vor beneficia de un program de instruire complexă construit pe baza nevoilor identificate la nivelul comunităților. Astfel, se vor asigura 4 (patru) sesiuni de formare în domenii necesare unei mai bune reprezentări a nevoilor de

Postat în Stiri

Modalitățile de plată a salariului

Salariul (plătit în avans și lichidare, lunar, în bani sau parțial în natură) reprezintă dreptul principal al salariatului și îl obligă să își desfășoare activitatea în condițiile agreate în contractul individual de muncă și fișa de post. În ceea ce privește modalitățile de plată a salariului, Codul Muncii prevede mai multe posibilități:

Salariul se plătește în bani, cel puțin o dată pe lună, conform contractului individual de muncă, contractului colectiv de muncă sau regulamentului intern, după caz. Una dintre practicile uzuale este aceea de a plătii salariile de două ori pe lună, la avans și lichidare.

Plata

Postat în cesp spo, Stiri

REZULTATE EVALUARE PROGRAM DE BURSE PENTRU STUDIEREA ROBIEI ROMILOR

Evaluarea aplicaţiilor pentru programul de burse pentru studierea robiei romilor s-a finalizat.

Rezultatele pot fi consultate în documentul atasat: REZULTATE EVALUARE

Menţionăm faptul că persoanele ADMISE sunt cele bifate prin culoare. De asemenea, menţionăm faptul că Dl. Onel a obţinut cel mai mare punctaj din rândul celor înscrişi în ciclul academic Licenţă.

Programarea interviurile va fi afişată în cursul zilei de luni, 14.12.2015.

Contestaţiile pot fi depuse până luni, 14.12.2015, ora 16.00, la adresa de email alexandra.hosszu@agentiaimpreuna.ro

 

Postat în Stiri

Conferinta finala a proiectului „Servicii integrate – abodare optima pentru ocuparea fortei de munca” POSDRU/135/5.2/S/133695 Regiunea SUD-VEST

In data de 07 decembrie 2015, ora 10.30, a avut loc una din cele 2 conferinte regionale finale ale proiectului „Servicii integrate – abodare optima pentru ocuparea fortei de munca”, implementat de catre Centrul Romilor pentru Politici de Sanatate – SASTIPEN, in parteneriat cu Agentia de Dezvoltare Comunitara “Ïmpreuna” (Partener 1) si Asociatia Centrul de Resurse si Formare in Profesiuni Sociale PRO VOCATIE (Partener 2).

Evenimentul a fost organizat, la nivelul regiunii Sud – Vest Oltenia, in localitatea Targu Jiu, in incinta complexului ANNA EVENTS si a beneficiat de participarea unui numar de 59 persoane, reprezentanti ai autoritatilor publice, ONG-uri

Postat în Stiri

ANUNȚ SELECȚIE PARTICIPANȚI

 

 Program de pregătire complexă

pentru împuternicirea reprezentării romilor la nivel local

 

Ce ne dorim:

Să sprijinim reprezentarea intereselor locale la nivelul comunităților de romi.

Cum?

Programul este construit în 3 etape:

Instruire – 20 de romi (tinerii sunt încurajaţi să aplice) care doresc să candideze în alegerile locale din 2016 vor beneficia de un program de instruire complexă construit pe baza nevoilor identificate la nivelul comunităților. Astfel, se vor asigura 4 (patru) sesiuni de formare în domenii necesare unei mai bune reprezentări a nevoilor de la nivel local (leadership, administrație locală, advocacy – mobilizare comunitară

Postat în Stiri