Arhive lunare: aprilie 2015

Apa nu este un lux, este un drept

Comunicat de presă

23 Aprilie, 2015

În cadrul proiectului „Democraţie participativă. Pilotarea unei inițiative cetăţeneşti pentru comunităţile interetnice din România”, finanțat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România,  cu un buget total de 82,600.00 de euro, Agenția de Dezvoltare Comunitară „Împreună” lansează Inițiativa cetățenească privind asigurarea accesului universal la apă potabilă de calitate.

Apa este cea mai firească nevoie umană și stă la baza existenței. Apa nu este un lux, este un drept. Ştiaţi că în România, la sfârșitul anului 2013, 1,3% dintre localitățile urbane și

Postat în Stiri, Stiri

Lansare proiect „Terni Godi – Despre puterea de a visa”

Agenția de Dezvoltare Comunitară “Împreună” lansează luna aceasta proiectul „Terni Godi: Despre puterea de a visa”, finanțat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG în România,  cu un buget total de 78.000 euro. Proiectul se va desfășura în regiunea Sud-Muntenia (București, Buzău, Dâmbovița, Giurgiu, Ilfov și Prahova) pe o perioadă de 12 luni și își dorește să sprijine ințiativa de a schimba discursul care îi prezintă pe romi “ca pe un grup vulnerabil și anomic ” într-un discurs care prezintă romii ca “resursă”.

Promovarea educației ca modalitate de reușită în rândul copiilor și

Postat în Stiri

Zilele Romilor Invizibili 2015

Agenția ”Împreună” și partenerii săi, Forumul Cultural Austriac, Institutul Cultural Francez, Ambasada Austriei, Ambasada Franţei, Ambasada Olandei, Ambasada Germaniei, Ambasada Marii Britanii, Ambasada Suediei, Ambasada Elveţiei, Reprezentanţa Comisiei Europene, Agenţia Naţională pentru Romi, Departamentul pentru Relaţii Interetnice, Romano Butiq, ARDOR Muntenia, precum şi TVR şi Radio România, vă invită începând de azi, 1 aprilie (promitem că nu e o glumă) într-o călătorie prin lumea teatrului, muzicii, filmului, filosofiei și, de ce nu, a copilăriei.

Așadar, azi, 1 APRILIE, ne vedem la Hanul Gabroveni de la ora 18.30 – o să învățăm despre arta de a râde

Postat în Stiri