O întâlnire despre idealuri, strategii şi puterea de convingere

 

O întâlnire despre idealuri, strategii şi puterea de convingere

Reţeau de Incluziune Socială A Romilor – Capacitare şi Advocacy

Sinaia, 21-23 noiembrie 2014

 

Pentru prima oară, 24 de membri ai 12 ONG-uri din domeniul reprezentării romilor se vor întâlni pentru stabili detaliile strategiei comune a Reţelei de Incluziune Socială A Romilor – Capacitare şi Advocacy.

 Cele două componente principale ale strategiei vor fi următoarele:

1. Capacitare – Atât pe perioada derulării proiectului, cât şi după terminarea acestuia, organizaţiile membre vor beneficia de sprijin intens în arii diverse pentru a-şi atinge obiectivele.

2.  Advocacy – Organizaţiile se vor implica în elaborarea şi derularea la nivel local, regional şi naţional a unei campanii complexe de advocacy. Campania se concentra asupra procesului de conştientizare a autorităţilor publice despre necesitatea intervenţiilor în comunităţile de romi, necesitatea parteneriatelor cu societatea civilă, precum şi facilitarea accesului ONG-urilor la diverse fonduri destinate incluziunii sociale a romilor.

 În cadrul acestei întâlniri, cei 24 de membri vor stabili nu numai strategia, dar şi planul operaţional aferent şi acţiunile prioritare în domeniul dezvoltării organizaţionale şi advocacy.

 După prima întâlnire a rețelei, membrii reţelei vor participa la cursul de formare în domeniul advocacy, cu focus pe instrumentele de intervenție în decizia publică.

 Evenimentele sunt organizate de Agenţia de Dezvoltare Comunitară „Împreună” alături de partenerii săi, Policy Center for Roma Minorities şi Centrul de Resurse pentru Participare Publică.

 Pentru mai multe detalii despre proiect puteți adresa întrebări la adresele de email office@agentiaimpreuna.ro / cerasela.banica@agentiaimpreuna.ro sau la numărul de telefon 021.210.05.30, persoană de contact Cerasela Bănică.

Postat în EVENIMENTE RISOROM

Rezultate selecţie Tabăra pentru studenți: Împreună la Universitate. Tânăr Rom în România

Dragi prieteni,

Mai jos regăsiţi lista studenţilor selectaţi să participe în Tabăra pentru studenți: Împreună la Universitate. Tânăr Rom în România, precum şi grila de evaluare.

De asemenea, regăsiţi şi lista de rezervă, iar în măsura în care vor exista studenţi care nu pot participa, vor fi contactate persoanele de pe această listă în ordine descrescătoare până astăzi, în orele 17.00.

LISTA STUDENTI SELECTATI

LISTA STUDENTI REZERVA

GRILA DE EVALUARE

Postat în Stiri

Raport de Evaluare Naţională

Evaluarea Naţională a ONG-urilor care activează în domeniul incluziunii sociale a romilor a fost finalizată. Raportul evaluării poate fi accesat aici: Raport_EvaluareONG

Postat în EVENIMENTE RISOROM, Uncategorized