Arhive lunare: iunie 2014

Comunicat de presă ANOFM 30.06.2014

Veți găsi mai jos un comunicat de presă din partea ANOFM cu privire la situația locurilor de muncă, conform datelor obținute până la data de 30.06.2014.

 

AGENŢIA NAŢIONALĂ PENTRU OCUPAREA FORŢEI DE MUNCĂ

Strada Avalansei nr. 20-22, Sector 4, Bucureşti

Tel: (+4021) 303.98.31; Fax: (+4021) 303.98.38; E-mail: anofm@anofm.ro

Operator de date cu caracter personal nr. 497

 

Comunicat de presă. 16.412 locuri de muncă vacante în data de 30 iunie 2014

Potrivit datelor rezultate din declaraţiile agenţilor economici privind locurile de muncă vacante, în evidenţele Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM) sunt înregistrate 16.412 locuri

Postat în cesp spo, Stiri

Adevăr sau provocare? Dacă alegi provocare, ghici ce?

 

Eşti student, locuieşti în regiunea Bucureşti – Ilfov, îţi doreşti să te implici voluntar într-un nou proiect şi simţi că poţi sprijini prin diferite activităţi nişte liceeni care au nevoie de un frate sau o soră mai mare? Dacă răspunsul tău este DA,  trebuie să intri neaparat  aici!

Postat în Stiri

Soluţionarea contestaţiilor în vederea ocupării poziţiei de Mentor

Comisia de contestaţii desemnată în cadrul proiectului „Servicii integrate educaționale pentru comunitățile de romi”, proiect cofinanțat de Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, DMI 2.2 „Prevenirea și corectarea părăsirii timpurii a școlii”, în urma analizării contestaţiilor depuse a decis:

Respingerea celor 4 contestaţii depuse de candidaţi, întrucât Comisia de Contestaţii a constat că s-au respectat procedurile de selecţie şi metodologia de evaluare.

Fiecare persoană care a depus contestaţie va primi, pe e-mailul personal, răspunsul detaliat.

Lista persoanelor selectate, precum şi a celor aflate pe lista de rezervă,

Postat în Stiri

Lista persoanelor selectate pentru Bacău și Tulcea

În cadrul proiectului „Servicii integrate educaționale pentru comunitățile de romi”, proiect cofinanțat de Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013,DMI 2.2  „Prevenirea și corectarea părăsirii timpurii a școlii” au fost selectați 4 mentori din județele Bacău și Tulcea.

Bacău – Gogan George-Cristian, Năstase Anghel.

Tulcea –  Ioana Bujeniță și Daniela Stoica;

Cei care doresc să solicite clarificări, pot trimite contestații până la data de 23 iunie 2014, ora 12, la adresa de email: catalina.olteanu@agentiaimpreuna.ro

Postat în Stiri

Lista selecţie Mentori

Pentru postul de mentor în cadrul proiectului „Servicii integrate educaționale pentru comunitățile de romi”, proiect cofinanțat de Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013,DMI 2.2  „Prevenirea și corectarea părăsirii timpurii a școlii” au fost primite 178 de aplicații.

Grila de evaluare poate fi consultata aici.

Lista persoanele selectate o puteți vizualiza aici.

În perioada următoare, persoanele selectate vor primi un email din partea echipei de proiect prin care li se vor solicita anexele CV-urilor, precum și informații de clarificare privind timpul pe care îl pot acorda acestei activități.

Cei care doresc să solicite clarificări,

Postat în Stiri

Lansarea proiectului „Big Brother: Program de mentorat pentru tinerii romi”

Agenția Împreună lansează luna aceasta proiectul „Big Brother – Program de mentorat pentru tinerii romi” finanțat prin granturile SEE 2009-2014 în cadrul Fondului ONG în România, desfăşurat în regiunea Bucureşti-Ilfov, pe o perioadă de 18 luni.

Acest proiect a apărut ca răspuns la o nevoie din ce în ce mai profunde a tinerilor de îndrumare și sprijin în încercarea de a-și descoperi şi de a-şi pune în valoare potenţialul. Ne dorim să cunoaştem 20 de tineri studenţi romi, iar aceştia să devină mentori pentru 100 de tineri liceeni romi. Suntem convinşi că împreună îşi vor creşte atât performanţele educaţionale, dar

Postat în Stiri

ANUNŢ SELECŢIE ONG-URI

În cadrul proiectului „Democrație participativă. Pilotarea unei inițiative cetățenești pentru comunitățile interetnice din România”, Agenţia Împreună selectează 3 ONG-uri (care își desfășoară activitatea într-unul dintre județele țintă ale proiectului, respectiv Prahova, Călărași și Ialomița) în vederea parteneriatului. 

Pentru consultarea metodologiei de selecţie, vă rugăm să accesați următorul document: Metodologie selectie democratie participativa

Data limită de depunere a candidaturilor este 27 iunie 2014, orele 12.00

Modalitatea de transmitere a candidaturilor constă în trimiterea unui e-mail la adresa: office@agențiaimpreuna.ro (subiectul emailului trebuie să fie „Candidatură proiect Democrație Participativă”) sau prin poştă la adresa: Agenția de Dezvoltare Comunitară Împreună, str.

Postat în Stiri

ANUNT DE SELECŢIE ONG-URI

Democrație participativă.

Pilotarea unei inițiative cetățenești pentru comunitățile interetnice din România

Metodologie de selecție a organizațiilor non-guvernamentale

 Următoarea metodologie,Metodologie_selectie_democratie_participativa, descrie sarcinile și condițiile prevăzute în procesul de sprijinire a dezvoltării capacității comunităților de romi și organizațiilor neguvernamentale ale romilor din România. ONG-urile vor fi selectate printr-o procedură simplificată.

 Obiectivele proiectului sunt:

Formarea personalului din 3 ONG-uri în domenii relevante pentru dezvoltarea capacitații organizaționale; Dezvoltarea comunitară în 30 de comunități, pentru rezolvarea a cel puțin unei probleme comune prioritizată participativ; Stimularea şi pilotarea unei Iniţiative cetățenești care să reflecte prioritățile de dezvoltare identificate, strângerea a cel puțin 15.000

Postat în Uncategorized

Anunț privind rezultatele selecției mentorilor

 

Dragi prieteni,

Având în vedere  numărul mare de aplicații primite pentru postul de mentor în cadrul proiectului  „Servicii integrate educaţionale pentru comunităţile de romi”, proiect cofinanțat de Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, DMI 2.2  „Prevenirea și corectarea părăsirii timpurii a școlii”, ne vedem nevoiți să prelungim perioada de evaluare a CV-urilor transmise. Vineri, 13 iunie 2014, va fi postată lista persoanelor selectate.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

Postat în Stiri

Comunicat de presă „Tinerii Dezbat”

În anul 2009 a fost organizată prima ediţie a Concursului “Tinerii Dezbat”, iniţiat de Agenţia Împreună. Acesta a reunit elevi din câteva licee din regiunea Bucureşti – Ilfov. După 5 ani,  “Tinerii Dezbat” este un concurs naţional care reuneşte în medie 200 de elevi an de an şi suntem mândri că am reuşit să punem bazele acestui demers de promovare a diversităţii în rândul elevilor de liceu.

Pentru mai multe informaţii despre ediţia de anul acesta, puteţi consulta Comunicatul de presă.

Postat în Stiri