Monthly Archives: March 2014

Donatia ta

Poti sustine misiunea agentiei Impreuna donand 2% din impozitul tau pe venit. Contributia ta va oferi un altfel de viitor copiilor rromi.
Cont IBAN:RO27 BACX 0000 0030 0177 9000
Cod fiscal:12180126

Posted in Donate

Ajutorul tau

Alege sa fii voluntar al agentiei Impreuna si ajuti la dezvoltarea comunitatii din care faci parte. Avem nevoie de persoane active care sa dea viata valorilor in care credem.
Comunica-ne datele tale personale si noi te vom contacta pentru a-ti explica cum poti ajuta.

Posted in Donate

Contactul nostru

Pentru alte informatii sau pentru a-ti explica cum te putem noi ajuta, ne poti contacta la:
Str.Mihai Eminescu,nr.124,Sc.C, Et.6, Ap.14, sector 2,Bucuresti
Tel. / Fax: +40-021.210.05.39 / 211.34.29
office@agentiaimpreuna.ro
Gelu Duminica – Director executiv
Iuliana Mardare – Coord. admin. financiar

Posted in Donate

Parteneri

Asociatia Catalactica Agentia Nationala pentru Sport si Tineret Asociatia Romana de Dezbateri, Oratorie si Retorica Blocul National Sindical Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii Centrul de Dezvoltare Curriculara si Studii de Gen FILIA Centrul de Formare Profesionala “ProVocatie” Centrul de Resurse pentru Comunitatile de Romi Cluj Napoca Centrul European de Studii in Probleme Etnice Centrul Romilor pentru Interventie Sociala si Studii – Romani CRISS Centrul Romilor pentru Politici de Sanatate “Sastipen” Confederatia Nationala a Sindicatelor Libere din Romania –

Posted in Partners

Publicatii

rapoarte-05● Educatia interculturala: de la teorie la practica –  descarca
● Accesul romilor la servicii sociale – realitati si tendinte in anul 2005 – descarca
● Accesul romilor pe piata muncii descarca – descarca
● Evaluarea programelor pentru comunitatile de romi din romania descarca – descarca
● Iesirea din cercul vicios descarca – descarca
● Tanar rom – caut loc de munca descarca – descarca
● Politici de Incluziune Sociala pentru Grupurile

Posted in Reports

Valorile noastre

De foarte multe ori atunci cand trebuie sa vorbim despre Agentia Impreuna, in diferite prezentari, incercam sa punctam ceea ce Fundatia noastra face sau a facut inca din primul an de activitate. Cu aceasta ocazie cred ca ar trebui sa spunem mai multe despre ceea ce Fundatia noastra inseamna!

4cfeda51-1574-49c9-8dc1-74505d724055-valori-01Agentia de Dezvoltare Comunitara “Impreuna” a aparut pentru a completa un tip de discurs pe care ONG-urile rome il aveau pana in acea vreme orientat, cu precadere, pe perspectiva oferita de abordarea de “drepturile omului”. Acea abordare era mai mult decat de inteles in

Posted in Values

GELU DUMINICA – Director executiv

gelu duminica

Absolvent a Facultatii de Sociologie si Asistenta Sociala Bucuresti (2002), a masterului de Politici Social Europene a aceleasi facultati (2004), doctorand in Sociologie (2008-prezent). Activeaza in cadrul Agentiei din anul 2000, este membru a Societatii Sociologilor din Romania, membru a colegiului director al Revistei de Asistenta Sociala si membru a Comisiei Prezidentiale pentru Analiza Riscurilor Sociale si Demografice.

Posted in Team

Misiune

Agentia de Dezvoltare Comunitara “Impreuna” a obtinut personalitate juridica la data de 24 septembrie 1999 prin incheierea nr.93 a Judecatoriei Tribunalului Brasov.
Misiunea Agentiei este orientata in vederea pastrarii si afirmarii personalitatii rromilor, prin activitati de cercetare, documentare si difuzare, elaborare si implementare a politicilor sociale in folosul rromilor.

Posted in About us

Obiective

● Dezvoltarea comunitatilor de rromi si a proceselor de dezvoltare, in contextul drepturilor civile, sociale, politice si economice.
● Dezvoltarea relatiilor de cooperare si parteneriat cu asociatii private, publice, nationale si internationale, specializate in cercetarea si implementarea programelor sociale pentru rromi.

Posted in About us

Activitate

1. Dezvoltare comunitara: Cercetare, Formare resurse umane, Managementul proiectelor;
2. Cooperare transfrontaliera: Cultura, Sanatate, Educatie;
3. Grant-uri: Locuinte, Monitorizare, Evaluare

Posted in About us