Arhive lunare: martie 2014

Realizari 2016

Rezultatele de anul trecut şi cele din anii anteriori ne-au arătat că acolo unde se lucrează ÎMPREUNĂ pentru anumite obiective, schimbările în bine sunt posibile, ireversibile şi generează la rândul lor alte schimbări. 

Aici veţi găsi Raport 2016, iar dacă veţi accesa secţiunea Rapoarte şi Publicaţii veţi găsi date încă din 1999. 

Postat în PrimaPagina

Parteneri

Asociatia Catalactica Agentia Nationala pentru Sport si Tineret Asociatia Romana de Dezbateri, Oratorie si Retorica Blocul National Sindical Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii Centrul de Dezvoltare Curriculara si Studii de Gen FILIA Centrul de Formare Profesionala “ProVocatie” Centrul de Resurse pentru Comunitatile de Romi Cluj Napoca Centrul European de Studii in Probleme Etnice Centrul Romilor pentru Interventie Sociala si Studii – Romani CRISS Centrul Romilor pentru Politici de Sanatate “Sastipen” Confederatia Nationala a Sindicatelor Libere din Romania –

Postat în Parteneri

PUBLICATII

rapoarte-05● Educatia interculturala: de la teorie la practica –  descarca
● Accesul romilor la servicii sociale – realitati si tendinte in anul 2005 – descarca
● Accesul romilor pe piata muncii descarca – descarca
● Evaluarea programelor pentru comunitatile de romi din romania descarca – descarca
● Iesirea din cercul vicios descarca – descarca
● Tanar rom – caut loc de munca descarca – descarca
● Politici de Incluziune Sociala pentru Grupurile

Postat în Rapoarte si publicatii

Valorile noastre

De foarte multe ori atunci cand trebuie sa vorbim despre Agentia Impreuna, in diferite prezentari, incercam sa punctam ceea ce Fundatia noastra face sau a facut inca din primul an de activitate. Cu aceasta ocazie cred ca ar trebui sa spunem mai multe despre ceea ce Fundatia noastra inseamna!

4cfeda51-1574-49c9-8dc1-74505d724055-valori-01Agentia de Dezvoltare Comunitara “Impreuna” a aparut pentru a completa un tip de discurs pe care ONG-urile rome il aveau pana in acea vreme orientat, cu precadere, pe perspectiva oferita de abordarea de “drepturile omului”. Acea abordare era mai mult decat de inteles in

Postat în Valori

GELU DUMINICA – DIRECTOR EXECUTIV

gelu duminica

Absolvent a Facultatii de Sociologie si Asistenta Sociala Bucuresti (2002), a masterului de Politici Social Europene a aceleasi facultati (2004), doctorand in Sociologie (2008-prezent). Activeaza in cadrul Agentiei din anul 2000, este membru a Societatii Sociologilor din Romania, membru a colegiului director al Revistei de Asistenta Sociala si membru a Comisiei Prezidentiale pentru Analiza Riscurilor Sociale si Demografice.

Postat în Echipa

Activitate

1. Dezvoltare comunitara: Cercetare, Formare resurse umane, Managementul proiectelor;
2. Cooperare transfrontaliera: Cultura, Sanatate, Educatie;
3. Grant-uri: Locuinte, Monitorizare, Evaluare

Fundatia Agentia de Dezvoltare Comunitara „Impreuna” este membra ISSA (http://www.issa.nl/)

 

Postat în Despre noi

Obiective

● Dezvoltarea comunitatilor de rromi si a proceselor de dezvoltare, in contextul drepturilor civile, sociale, politice si economice.
● Dezvoltarea relatiilor de cooperare si parteneriat cu asociatii private, publice, nationale si internationale, specializate in cercetarea si implementarea programelor sociale pentru rromi.

Postat în Despre noi

Contactul nostru

Pentru alte informatii sau pentru a-ti explica cum te putem noi ajuta, ne poti contacta la: Str. Slobozia, nr. 31, sector 4,Bucuresti Tel. / Fax: +40-021.210.05.39 / 211.34.29, office@agentiaimpreuna.ro Gelu Duminica – Director executiv Iuliana Mardare – Coord. admin. financiar

Postat în Doneaza

Ajutorul tau

Alege sa fii voluntar al agentiei Impreuna si ajuti la dezvoltarea comunitatii din care faci parte. Avem nevoie de persoane active care sa dea viata valorilor in care credem.
Comunica-ne datele tale personale si noi te vom contacta pentru a-ti explica cum poti ajuta.

Postat în Doneaza

Donatia ta

Poti sustine misiunea agentiei Impreuna donand 2% din impozitul tau pe venit. Contributia ta va oferi un altfel de viitor copiilor rromi.
Cont IBAN:RO27 BACX 0000 0030 0177 9000
Cod fiscal:12180126

Postat în Doneaza