Arhive lunare: noiembrie 2012

Un Moș al Tuturor – Și tu poți fi Moș Crăciun!

În perioada 26 noiembrie – 17 decembrie, Agenția de Dezvoltare Comunitară „Împreună” desfășoară campania de strângere de fonduri ‘’Un Moș al tuturor”, prin care își propune să le ofere o rază de bucurie în preajma Sfintelor Sărbători de iarnă copiilor din Școala Generală nr. 1 din Săruleşti Gară, județul Călărași.

Postat în Blog old

Noi + Banca Mondiala

În aceste zile, Agenţia Împreună a reuşit să fie prima organizaţie nonguvernamentală care lucrează pentru dezvoltarea minorităţii romilor din România a cărui mod de lucru este promovat de către Banca Mondială.

În spatele acestei recunoaşteri, care ne măguleşte şi obligă în acelaşi timp, stă munca unor generaţii întregi de oameni care au lucrat în Agenţie şi care, indiferent de înjurăturile primite din partea contestatarilor, au continuat sa pună în practică un mod de lucru pe care pe urmă cei care ne contestau l-au preluat.

Postat în Blog old

Fii schimbarea pe care o vrei în lume!

Agenția de Dezvoltare Comunitară ‘Împreună’ a organizat în perioada 25-28 octombrie Conferința tinerilor romi ‘Terni Godi‘, cu motto-ul ‘Fii schimbarea pe care o vrei în lume!’. Cei optspreceze paticipanți au avut ocazia să întâlnească invitați speciali – directorul executiv al Agenției de Dezvoltare Comunitară ‘Împreună’, Gelu Duminică, și jurnalistul freelance, Marian Enache.

Postat în Blog old