Arhive lunare: decembrie 2011

Final de 2011

Astazi, in ultima zi de activitate din 2011 a Agentiei de Dezvoltare Comunitara “Impreuna”, se cuvine sa tragem linie activitatii noastre din anul ce e pe punctul de a se termina!

A fost un an frumos, plin de munca si de “mici satisfactii” date de rezultatele muncii depuse de o echipa de oameni care lucreaza in marea familie a Agentiei “Impreuna”:

Am reusit sa aratam lumii ca a fi rom nu inseamna ceea ce DEX-ul spune (epitet acordat unei persoane cu apucaturi rele) si pentru asta a trebuit sa infruntam inclusiv acele organizatii care ne acuzau ca dorim sa “inalbim”

Postat în Blog old

Adela Popescu şi Connect-R te întreabă: „Ce vrei să te faci când vei fi mare?”

ce vrei sa te faci cand vei fi mareLuni, 12 decembrie 2011 – Agenţia de Dezvoltare Comunitară „Împreună” în parteneriat cu UNICEF au lansat la Reader’s Cafe proiectul „Ce vrei să te faci când vei fi mare?”.
Proiectul face parte din Campania UNICEF de participare şcolară, „Hai la şcoală!” şi are ca scop promovarea educaţiei în rândul copiilor romi. Cu ajutorul a cincisprezece modele de reuşită din rândul romilor, care au avut de înfruntat aceleaşi probleme ca şi copiii

Postat în Blog old

Tu ce vrei să te faci când vei fi mare?

Agenţia de Dezvoltare Comunitară „Împreună”, în parteneriat cu Reprezentanţa UNICEF în România, organizează astazi, 12 decembrie, cu ocazia Zilei Internaţionale a Drepturilor Omului, evenimentul de lansare a proiectului „Tu ce vrei să te faci când vei fi mare?”. Lansarea campaniei va avea loc la Readers Cafe, Metropolis Center, Blvd. Iancu de Hunedoara nr. 54-56, Bucureşti incepând cu orele 18,00.

Proiectul face parte din Campania „Hai la şcoală!” demarata de UNICEF şi are ca scop promovarea educaţiei în rândul copiilor aparţinând minorităţii rome ca mijloc de a reuşi în viaţă. Cu ajutorul a cincisprezece modele de reuşită din rîndul romilor care

Postat în Blog old

LA MULŢI ANI TUTUROR CETĂŢENILOR ROMÂNI

COMANDAMENTUL DE CĂPETENIE AL ARMATEI
DEPARTAMENTUL GUVERNATORULUI CIVIL
AL TRANSNISTRIEI
NO. 132027 * – 7. DEC. 1942 *
INTRARE

Domnule Guvernator

Subsemnatul Nicolae Andrei cu opt membri ai familiei, am fost evacuați din Com. Basarabi Jud. Constanța pe Bug pe motivul că suntem țigani.
Astăzi mi sa aprobat să venim la Odesa spre a merge în țară.
Domnule Guvernator am făcut răsboiul trecut – posed proprietăți în Jud. Constanța sunt muncitor de pământ și sunt încă mobilizabil, respectuos, vă rog să bine voiți a ne da cuvenita aprobare de a pleca în țară în

Postat în Blog old