Arhivele Blog-ului

GELU DUMINICA – DIRECTOR EXECUTIV

gelu duminica

Absolvent a Facultatii de Sociologie si Asistenta Sociala Bucuresti (2002), a masterului de Politici Social Europene a aceleasi facultati (2004), doctorand in Sociologie (2008-prezent). Activeaza in cadrul Agentiei din anul 2000, este membru a Societatii Sociologilor din Romania, membru a colegiului director al Revistei de Asistenta Sociala si membru a Comisiei Prezidentiale pentru Analiza Riscurilor Sociale si Demografice.

Postat în Echipa

IULIANA MIHAELA MARDARE – COORDONATOR ADMINISTRATIV FINANCIAR

Iulia Mardare

Este atestata in contabilitate din anul 1999 si absolventa de studii economice si alte cursuri de formare in domeniu. Din anul 2000 activeaza in cadul Agentiei Impreuna. A asigurat managementul administrativ financiar pe proiecte cu finantare FSE, PHARE, Guvernul Romaniei, Banca Moniala, Natiuniel Unite, UNICEF etc. precum si coordonarea anumitor proiecte.

Postat în Echipa

ANA IVASIUC – COORDONATOR DE PROGRAME

ana ivasiuc 2012

A absolvit în 2004 facultatea de Sociologia Dezvoltarii si Antropologie Culturala din Leiden, Tarile de Jos, precum si un Master in Migratii si Relatii Interetnice. Din anul 2008 colaboreaza cu Agentia Impreuna in domeniul cercetarii si al dezvoltarii comunitare. A contribuit la cercetări ale Agentiei Impreuna privind incluziunea sociala a romilor, cu precadere in domeniul educatiei si cel al analizei de politici publice. In prezent, Ana este coordonatoare

Postat în Echipa

ANA CHIRITOIU – CERCETATOR

Ana Chiritoiu

A absolvit Facultatea de Litere din Bucuresti si masteratul de antropologie de la SNSPA, cu o lucrare pe tema etnicitatii. Este cercetator in cadrul Agentiei Impreuna din ianuarie 2011, unde a participat la studiul socio-antropologic „Mostenitura din mostenitura am făcut meseria asta. Mestesugurile traditionale  rome: realitati economice si constructii identitare”, in cadrul proiectului Romano-Cher: Casa Romilor, si la cercetarea „Tu ce vrei sa te faci cand vei fi mare?”, finantata de UNICEF.

Postat în Echipa

CATALINA OLTEANU – COORDONATOR DE PROGRAME DESTINATE TINERILOR ROMI

Catalina Olteanu

Absolventa a Facultatii de Limbi si Literaturi Straine, sectia rromani – spaniola si masteranda in cadrul aceleasi facultatii – Traducerea textului literar contemporan-rromani. Face parte din Agentia Impreuna din 2009, fiind mai intai asistent in cadrul proiectelor de gen, iar in prezent ocupand aceeasi functie in cadrul proiectelor destinate tinerilor.

Postat în Echipa

ANDREI CONSTANTIN – COORDONATOR PROGRAM

Andrei Constantin

Absolvent al Facultatii de Sociologie si Asistenta Sociala, sectia Asistenta Sociala si al Masteratului in Politici Sociale Europene, Unversitatea Bucuresti, cooptat in echipa Agentiei de Dezvoltare Comunitara Impreuna din anul 2002. A ocupat posturi de la secretar – administrativ, asistent de proiect, monitor, la evaluator, coordonator proiecte, expert in cercetare.  In prezent este implicat in doua programe: coordonator proiect “Pregatire Complexa pentru Tineri Romi” si asistent de proiect “Imputernicirea femeilor rome pe piata

Postat în Echipa

DELIA STAN – ASISTENT PROIECT

Delia Stan

Absolventa a Facultatii de Stiinte Politice, SNSPA si a Masteratului de Relatii Internationale si Integrare Europeana. In prezent urmeaza cursurile Masteratului de Politici de Gen si Minoritati. Face parte din echipa Agentiei Impreuna din decembrie 2010, fiind implicata in proiectul ”Imputernicirea femeilor rome pe piata muncii”.

Postat în Echipa

VIORELA RADU MORTASIFU – JURIST

Viorela Radu Mortasifu

Absolventa si licentiata a Facultatii de Drept – specializarea Stiinte juridice din anul 1999, in present masterand a Academiei de Politie Bucuresti – specializarea Dreptul Afacerilor.
Din anul 2000 lucreaza in domeniul juridic, detinand in administratia publica centrala sau in descentralizatele acesteia diferite functii atat de consilier juridic – executie cat si de conducere a serviciilor juridice sau membru a consiliilor de administratie/conducere a acestor institutii. Colaboreaza in continuare in calitate de consilier

Postat în Echipa